设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【RJ】- Bound To You (OA: Christina Aguilera) OST. Burlesque 這歌啊~真的要人命啊~~~ ==|||   [复制链接]

激情

这歌怎么说呢
是个爆麦作品
大部分都是有过载和爆麦现象
录的时候没有注意 觉得还好
后来听了 就大哭了
到处都爆 TAT
但是录都录了

现在再叫我重新录 我也找不到环境跟时间录了

可以说是录的最爆的一次
也是最疯狂的一次

虽然已经离了麦50-90cm了 但还是这样
==|||
听了头都好晕
后来打听了怎么修改 做了一些修改
有的地方可以修好 有的地方真的还是有那吱吱声音
甚至还有一些地方还是听得出来爆得蛮厉害

尽量了 能力有限
这歌后期花了蛮久时间 我也算不出来
都是一天弄一点一滴的
也谢谢帮我监听的朋友们

说到歌呢 我一开始根本没勇气录的
因为觉得唱不了
后来因为看了一个youtube朋友翻了
我变成想挑战下 所以就录了

怎么每次我的感想都写得像歌词一样呢? = =

===============华丽的分割线===============

虽然唱得后期得不怎么好
最后还是希望朋友会喜欢
谢谢大家收听~~~

"Bound To You"

(演唱/和聲/後期: RJ)

Sweet love, sweet love
Trapped in your love
I’ve opened up, unsure I can trust
My heart and I were buried in dust
Free me, free us
You’re all I need when I’m holding you tight
If you walk away I will suffer tonight

I found a man I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to know for the first time
Can you see that I’m bound in chains?
I’ve finally found my way

I am bound to you

So much, so young, I’ve faced on my own
Walls I built up became my home
I’m strong and I’m sure there’s a fire in us
Sweet love, so pure
I catch my breath with just one beating heart
And I embrace myself, please don’t tear this apart

I found a man I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can’t you see that I’m bound in chains?
I’ve finally found my way

I am bound to

Suddenly the moment’s here
I embrace my fears
All that I have been carrying all these years
Do I risk it all? Come this far just to fall?
Fall

I can trust and boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I’m bound in chains?
And finally found my way

I am, ooh I am
I’m bound to you

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

学撸炮,我自豪!

激情
支持楼主作品!加油!

激情
真的唱的很不错诶~

激情
Billie.J 发表于 2011-8-26 00:43
妹妹,表担心,只有爆麦才能把这歌的感情全部宣泄出来!唱的好!姐姐挺你,HOHOHO~~~

鼓励的好啊  我觉得还是挺有感觉的

激情
burlesque里边的,音色一开始听起来很像啊

激情
这个效果还是不错的~

激情
感觉还不错哈~ 棒棒的

激情
很好听 赶脚LZ很有技巧

激情
超爱啊啊啊 楼主太棒了

激情