设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【For Your Entertainment】Adam Lambert (demo)! [复制链接]

激情

这歌貌似还没有出伴奏,是我自己从其他伴奏上截取的节奏“咚~踏~咚~啪~”一节一节合上去的,花了很多功夫。
现在学会了做伴奏,我已经做了好多稀有的伴奏,以后慢慢秀~~~

Go Go !  加油!

【For Your Entertainment】

i'm here for your entertainment ×4

so hot out the box
can we pick up the pace?
turn it up heat it up i need to be entertained
push the limit are you with it baby don't be afraid
i'ma hurt you real good
let's go, it's my show
baby do what i say
don't trip off the bits that i'm gonna display
i told you i'ma hold you down until you're amazed
give it to you till you're screaming my name

no escaping when i start
once i'm in i own your heart
there's no way to ring the alarm
so hold on until it's over

oh, do you know what you got into?
can you handle what i'm about to do?
cause it's about to get rough for you
i'm here for your entertainment

oh, i bet you thought i was awfully sweet
you thought an angel swept you off your feet
but i'm about to turn up the heat
i'm here for your entertainment
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
这个有点难度的歌  可见LZ的功底还是相当的不错的

激情
哎呦~很不一样哦!厉害!

激情
呵呵 加油啊 每个人都很强 支持你

激情
和LZ的ID一样~雷的囧囧~

镶边的确用的太多了,没必要。

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

过来 支持  雷雷同学拉..还是 一如既往的 舞曲 还有电子..好棒  时尚 有味道..跳舞拉..哈哈哈~

激情
回复 19# 唐德芳

嘿嘿!这是个demo,你听听完整版吧,http://64.32.13.154/viewthread.php?tid=353023&highlight=
  谢谢你顶我贴,嘿嘿!

激情
怎么说呢~~有种说不出的贱贱的感觉~~

激情
这个难度真高 楼主把握的很好啊 支持 继续努力哦~

激情
这首歌有完整版的,你们都来顶我发的草稿了,,,哈哈~~~