设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]feel good inc(Ft Bllie.j) - gorillaz [复制链接]

禁止发言

熊猫毛毛

激情
和声音极似MACY GRAY的BLLIE J的激情合作
gorillaz - feel good inc.

hahahahahahahahahahahaha
feel good (x 9)
city’s breaking down on a camel’s back.
they just have to go ’cos they don’t know wack
so all you fill the streets it’s appealing to see
you wont get undercounted,’cos you’re bad and free
you’ve got a new horizon it’s ephermal style.
a melancholy town where we never smile.
and all i wanna hear is the message beep.
my dreams, they’ve got to kiss,
because i don’t get sleep, no...

windmill, windmill for the land.
turn forever hand in hand
take it all in on your stride
it is sticking, falling down
love forever love is free
let’s turn forever you and me
windmill, windmill for the land
is everybody in?

laughing gas these hazmats, fast cats,
lining them up-a like ass cracks,
ladies, homies, at the track
its my chocolate attack.
shit, i’m stepping in the heart of this here
care bear bumping in the heart of this here
watch me as i gravitate
hahahahahahaa.
yo, we gonna go ghost town,
this motown,
with yo sound
you’re in the place
you gonna bite the dust
can’t fight with us
with yo sound
you kill the inc.
so dont stop, get it, get it
until you’re cheddar header.
yo, watch the way i navigate
hahahahahahahahaa
feel good (x4)

windmill, windmill for the land.
turn forever hand in hand
take it all in on your stride
it is sticking, falling down
love forever love is free
let’s turn forever you and me
windmill, windmill for the land
is everybody in?

dont stop, get it, get it
we are your captains in it (feel good)
steady,watch me navigate,
ahahahahahhaa.(feel good)
dont stop, get it, get it
we are your captains in it (feel good)
steady, watch me navigate (feel good)

[ Last edited by Billie.J on 2006-11-15 at 11:23 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

Umpm_image珍珍笑的那几声。。。。可真是 豪迈!!!!!!
哈哈哈哈~~~

天外飞仙

找医院(这样会比较好记吧 ...

激情
哈哈
又是一首我喜欢的歌。。。
哈哈  本来是rap部分声音比较低   居然是珍珍一个mm唱、、、
嘻嘻  有意思、、、
沙哑的rap      粗犷的笑声   ^_^
我喜欢      呵呵、、
[img]http://i76.photobucket.com/albums/j35/sinex0/Muse/Matt72.gif[/img]MUSE [img]http://myspace-415.vo.llnwd.net/00762/51/47/762617415_l.jpg[/img]

崂山道士

芋头是魔鬼~吼吼~

激情
啊啊啊```是gorillaz滴歌挖,嘿嘿,喜歡喔...
下次再吼下他們家滴那首Clint Eastwood喔,
肯定適合你哈```MV太CUTE啦,
嘿嘿~~~期待一下!*0*

天外飞仙

我××的确是个好人!

激情
珍珍客串了最精彩的一段,不错哟!!!
楼主也不错,加油!

激情
Rap部分完全没有感觉,主要是对黑人俚语感觉掌握不好,而且Rap的节奏没有感觉,唱部分我觉得还蛮喜欢,毕竟也许级别,听上去还能让我感觉到舒服

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
这首歌是偶推荐JUJU去唱的,因为他工作繁忙的原因录的比较急,是现学现录的,所以对某些节奏还掌握的不太熟练(不过他真的满适合唱这首歌的说,呵呵!),偶那段RAP也是花了2个小时边学边录的,所以也不太熟练,而且偶已经N久没唱RAP了。。。感觉退步了。。。舌头都唱的打结了。。。有几句为了一口气唱下来保持连贯反复录了好多遍。。。所以俗话说的好:心急吃不了热豆腐。。。×_×‖

P。S:偶那几声大笑很怪异吧。。。偶自己越听越恐怖。。。
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/

寒极 该用户已被删除
hahahahhaa !珍珍。。你笑地。。。MONSTER。。哈哈!!有一个笑节奏错了。。哈哈!!听得偶笑死了。。。LZ的声音好嫩。。跟珍珍形成鲜明对比。。感觉是一个老妇人在挟持一个小男孩。。哈哈哈哈哈!~— —

崂山道士

乌龟

激情
为虾米大家的效果都比我的做得好!!!!
相比之下,我的歌根本无效果可言。。。。。
你可以改变未来,因为你无法改变过去······
改变未来也就是改变过去,因为未来终将会成为过去······

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。
Originally posted by 寒极 at 2006-11-15 05:49:
hahahahhaa !珍珍。。你笑地。。。MONSTER。。哈哈!!有一个笑节奏错了。。哈哈!!听得偶笑死了。。。LZ的声音好嫩。。跟珍珍形成鲜明对比。。感觉是一个老妇人在挟持一个小男孩。。哈哈哈哈哈!~— —

旱季!!!你又嘴我,我要劈死你。。。“感觉是一个老妇人在挟持一个小男孩。。哈哈哈哈哈”这是啥子形容。。。mK9Q_image我还没老!!!72gV_image
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/